Foto: © Lee
Nijmegen

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Een van de grootste golfbanen van Nederland is Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Leden en greenfee-spelers kunnen hier zeven dagen in de week genieten van twee wedstrijdbanen met in totaal 45 holes. De twee banen van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen zijn de 18-holes Nijmeegse Baan en de 27-holes Groesbeekse Baan. De banen liggen vijf minuten rijden van de grens met Duitsland in een schitterende bosrijke omgeving. Ook de oefenfaciliteiten en de off-course faciliteiten zijn absoluut de moeite waard.

  • Eindeloos lange fairways en fraaie waterpartijen; golfen bij Rijk van Nijmegen is spectaculair!
  • Geniet van een kopje koffie of een goede maaltijd in het gezellige ‘Green 46’.
Adres:
Postweg 17
6561KJ Groesbeek
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Golfen aan de Duitse grens

De 18-holes Nijmeegse baan en de 27-holes Groesbeekse baan van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen worden gekenmerkt door weidse vergezichten en bosrijke stukken. Talloze strategisch geplaatste bunkers, lange fairways en enkele waterpartijen zorgen voor een bijzondere spelvormen en wedstrijd variaties. Uniek voor het Nederlandse landschap zijn de vele natuurlijke heuvels. Met name de Groesbeekse baan maakt gebruik van de hoogteverschillen met ‘blind’ holes. De grote hoogteverschillen bieden keer op keer nieuwe uitzichten tot over de Duitse grens.

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen heeft ook goede voorzieningen om uw slag te oefenen. Er is een driving range van twee etages met 35 afslagplaatsen. Ook kunt u uw slag slaan op oefenbaan ’t Siepke; een uitgebreide 6 holes par-3 baan, met bunkers en goede greens.

Golfclub en arrangementen

Het clubhuis van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is ademt een moderne en gezellige sfeer. In het restaurant, de lounge of op het terras kunt u genieten van de uitstekende kaart van Green 46. De keuken serveert alles van een kop koffie tot aan heerlijke driegangen menu’s.

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen biedt ook arrangementen aan waarbij u kunt kiezen uit een dag golfen in combinatie met een diner, of een midweek of weekend arrangement inclusief overnachtingen. Het Rijk van Nijmegen heeft wat dat betreft alles in huis voor een ontspannen dag of weekend.

Vond je dit interessant? Ontdek meer