© Thermen Bad Nieuweschans
Categorie:Groningen

Thermen Bad Nieuweschans

Bij het luxe kuurcentrum Thermen Bad Nieuweschans vind je alle faciliteiten voor je gezondheid en ontspanning. Je kunt er genieten van verschillende mineraalrijke thermaalbaden en verschillende saunafaciliteiten. Daarnaast bieden zij kuurbehandelingen in de massage-, thalasso- en huidverzorgingsstudio, een kapsalon en een zonnestudio.
Adres:
Weg naar de Bron 3-9
9693GA Bad Nieuweschans
Bekijk de website Openingstijden & tickets Toon locatie in Google Maps

Gezonde mineralen

Bijzonder aan Thermen Bad Nieuweschans is natuurlijk dat het gebruikte water zuiver, mineraalrijk bronwater is. Het bronwater is perfect op temperatuur (36 graden) en bevindt zich op een diepte van 630 meter. Bovendien bevat het talrijke mineralen als zout, jodium, magnesium en bromide; allemaal mineralen die een heilzame werking hebben op het menselijk lichaam. 

Saunaplein

Op het saunaplein kun je gebruik maken van verschillende sauna's, zoals traditionele Finse sauna's, een Lampviaara sauna en de Noorderlicht sauna. En, gezien het effect van al deze kuurfaciliteiten op het lichaam is het natuurlijk belangrijk om goed uit te rusten. Daarvoor kun je terecht in de sfeervolle rustruimtes of maak je een wandeling in de prachtige natuur van het badjassenpark.

Bereikbaarheid

Het wellnessresort ligt op 2 minuten rijden van de A7 en er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Wellness in Nederland

Nederland heeft talloze mooie wellness-centra verspreid door het hele land. Zo weet u zeker dat u uitgerust en opgefrist weer thuis komt.

Lees meer