Thermen Bad Nieuweschans - Holland.com
Groningen

Thermen Bad Nieuweschans

Bij het luxe kuurcentrum Thermen Bad Nieuweschans vindt u alle faciliteiten voor uw gezondheid en ontspanning. U kunt er genieten van verschillende mineraalrijke thermaalbaden en verschillende saunafaciliteiten. Daarnaast bieden zij kuurbehandelingen in de massage-, thalasso- en huidverzorgingsstudio, een kapsalon en een zonnestudio.
Adres:
Weg naar de Bron 3-9
9693GA Bad Nieuweschans
Bekijk de website
Openingstijden & tickets

Gezonde mineralen

Bijzonder aan Thermen Bad Nieuweschans is natuurlijk dat het gebruikte water zuiver, mineraalrijk bronwater is. Het bronwater is perfect op temperatuur (36 graden) en bevindt zich op een diepte van 630 meter. Bovendien bevat het talrijke mineralen als zout, jodium, magnesium en bromide; allemaal mineralen die een heilzame werking hebben op het menselijk lichaam. 

Saunaplein

Op het saunaplein kunt u gebruik maken van verschillende sauna's, zoals traditionele Finse Sauna's, een infrarood sauna, een Kelosauna in de saunatuin en een stoombad. En, gezien het effect van al deze kuurfaciliteiten op uw lichaam is het natuurlijk belangrijk om goed uit te rusten. Daarvoor kunt u terecht in de sfeervolle rustruimtes of in de lavendelkamer, waar hete lavastenen in lavendelwater worden ondergedompeld.

Bereikbaarheid

Het wellnessresort ligt op 2 minuten rijden van de A7 en er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Vond je dit interessant? Ontdek meer