Zuid-Holland

Golfbaan Hitland

Adres:
Blaardorpseweg 1
2911BC Nieuwerkerk aan den IJssel
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Golfbaan Hitland ligt midden in het Groene Hart; een aaneenschakeling van landschappen, waterpartijen en natuurgebieden omringd door de Randstad (Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam). Omringd door natuurschoon kunt u golfen op een van de meest toegankelijke golfclubs van Nederland. Het motto van Golfbaan Hitland is “de drempel laag, de kwaliteit hoog”. Naast een gratis driving range en een van de grootste ‘on course’ golfshop van Europa telt Golfbaan Hitland goed onderhouden 18 holes (par 71).

Golfshop Hitland

Hitland is een typische Hollandse polderbaan met veel waterpartijen. In 2003 ontving de baan de A-status. U kunt 9 of 18 holes lopen voor een relatief klein bedrag of gratis afslaan van een van de 40 plaatsen van de driving range. Ook beschikt Hitland over 2 putting greens, 1 chipping green en een oefenbunker.

Naast een prachtige golfbaan komen bezoekers ook af op de golfshop van Golfbaan Hitland. Golfshop Hitland is één van de grootste on-course golfshops van Europa. Maar liefst 1000 vierkante meter zijn volledig toegewijd aan golfmode, -tassen, -schoenen, -trolleys, -clubs en al uw overige golfwensen.

Golf arrangementen

Golfbaan Hitland heeft, behalve een golfshop, ook een golfschool en een restaurant. Het jonge en open karakter van de club is overal voelbaar. U zult zich snel op uw gemak voelen. Uw dagje golfen in de polder kunt u ook verrijken met een van de arrangementen, zoals een golf clinic voor groepen, nachtgolf met lichtgevende ballen of een 18 holes arrangement inclusief diner en overnachting.

Vond je dit interessant? Ontdek meer