© Ben Biondina via Beeldbank Zeeland
Categorie:Zeeland

De leukste familiestranden in Zeeland

De uitgestrekte goudgele stranden van Zeeland behoren tot de mooiste, schoonste en veiligste in Nederland. Op de familiestranden zijn er bovendien strandwachten en reddingsbrigades aanwezig die alles goed in de gaten houden. Ook bieden de familiestranden speelgelegenheden en strandpaviljoens. Kortom, ideaal voor een strandvakantie met het hele gezin.

  • De stranden in Zeeland zijn mooi, schoon en veilig.
  • De leukste familiestranden vindt u in Ouddorp, Cadzand en Oostkapelle.
  • Op het strand Flaauwe Werk van Ouddorp kunt u zeehonden spotten op de zandbanken.

Top 3 familiestranden in Zeeland:

1. De stranden van Ouddorp

Op het eiland Goeree-Overvlakkee vindt u de familiebadplaats Ouddorp met prachtige brede stranden, schoon zand en helder zeewater. De stranden Oosterduinpad, Westerduinpad en Flaauwe Werk van Ouddorp zijn heerlijk voor gezinnen. Er zijn speelgelegenheden voor de kinderen en de ouders kunnen neerstrijken in een van de strandpaviljoens. Op Flaauwe Werk strand kunt u zelfs met laag water zeehonden zien zonnen  op de zandbanken.

2. De stranden van Cadzand

De stranden van Cadzand zijn breed en rustig, en ideaal voor een ontspannen vakantie met het gezin. Kinderen kunnen er heerlijk spelen en zwemmen, én op zoek gaan naar miljoenen jaren oude haaientanden die hier te vinden zijn (wel goed zoeken!!) Het Wielingen strand ligt direct achter de Boulevard en beschikt over een speeltoestel en strandpaviljoen.  Surfen is op dit strand ook toegestaan. Een ander favoriet familiestrand in Cadzand is Appelzak.

3. De stranden van Oostkapelle

Oostkapelle is een familiebadplaats bij uitstek. De brede en schone stranden liggen minder dan 2 kilometer van deze badplaats en zijn een belangrijker  trekpleister van deze bestemming. De stranden van Oostkapelle zijn heerlijk voor een gevarieerde dag aan het strand. Zo kunt u hier ook paardrijden, vliegeren en surfen. Het strand de Lage Duintjes is ruim en rustig en heerlijk voor de allerkleinste.

Vond je dit interessant? Ontdek meer