© Steve Photography via Shutterstock

Vliegen naar Nederland

Nederland is internationaal goed bereikbaar en vliegen naar Nederland biedt dan ook vele mogelijkheden. De grootste internationale luchthaven, Schiphol Airport, verwerkt dagelijks honderden vluchten en is ingesteld op het ontvangen van vele duizenden reizigers per dag. Ook over land kun je Nederland trouwens goed bereiken; een netwerk van snelle treinverbindingen brengt je comfortabel naar diverse steden in Europa.

Vlakbij Amsterdam ligt de luchthaven Schiphol, een belangrijk internationaal knooppunt van vluchten en routes over de hele wereld. Andere internationale vliegvelden in Nederland zijn Eindhoven Airport, Maastricht Aachen Airport, Rotterdam Airport en Groningen Airport.

Van het vliegveld naar de stad

Kom je met het vliegtuig naar Nederland, dan heb je meteen een goede aansluiting met de diverse snelwegen en het netwerk van openbaar vervoer. Vanaf Schiphol stap je gemakkelijk over op andere vervoersmiddelen om ons land te verkennen. De trein brengt je vanaf Schiphol bijvoorbeeld binnen een uur direct naar een van de vier grote steden Den Haag, Rotterdam, Utrecht, en Amsterdam. De stad Groningen in het noorden is zowel met de auto als met de trein ca. 2 uur rijden vanaf Schiphol. Het Limburgse Maastricht in het zuiden bereik je met de auto of de trein in 3 uur rijden vanaf Schiphol. Ontdek het gemak van vliegen naar Nederland en de verschillende vervoersmogelijkheden om het land verder te verkennen.

Openbaar vervoer in Nederland is makkelijk en comfortabel. Reis met de trein, bus, tram, metro of pont naar uw bestemming.

Someone walks to the train at NS station Geldermalsen

Waar je ook wil komen, in Nederland brengt de trein je er naartoe.