© A-thermen Zeeland
Categorie:Wellness

Amadore wellness

Amadore wellness in het mooie Zeeland is een unieke locatie om heerlijk tot rust te komen. U vindt hier talloze faciliteiten, heerlijk beauty-arrangementen en allerlei massages onder één dak. Kortom, hier kunt u volledig tot rust komen op het ritme van de getijden.
Adres:
Patrijzenlaan 1
4493RA Kamperland
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Faciliteiten

U kunt er kiezen voor gezichtsbehandelingen, hotstone-massages of heerlijk lichaamsscrubs. Wilt u iets héél bijzonders? Kies dan voor de zogenaamde Lomi-Lomi massage: een pittige massagevorm, afkomstig uit Hawaii, met een wat spirituele grondslag. Bent u meer in voor wat activiteiten, dan kunt u gebruik maken van onze fitness of zwemfaciliteiten.

Overnachten

Amadore bevindt zich in Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen, gelegen in een van de mooiste gebieden in Zeeland. Hier kunt u heerlijk overnachten, midden tussen het Veerse meer, de Noodzee en de Oosterschelde. Bovendien heeft u dan de bekende Zeeuwse badplaaten als Domburg en Zierikzee om de hoek.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Wellness in Nederland

Nederland heeft talloze mooie wellness-centra verspreid door het hele land. Zo weet u zeker dat u uitgerust en opgefrist weer thuis komt.

Lees meer