Thermen Holiday - Holland.com
Foto: © Thermen Holiday
Wellness

Thermen Holiday

In de omgeving van wereldstad Rotterdam, in Schiedam om precies te zijn, vindt u Thermen Holiday; een wereld vol ontspanning, verwennerij en luxe. U kunt er gebruik maken van uitgebreide saunafaciliteiten, massages en beauty-arrangementen... kortom, wellness zoals wellness bedoeld is.
Adres:
Pr. Beatrixlaan 10
3121JN Schiedam
Bekijk de website

Bijzondere sauna's

Thermen Holiday heeft unieke faciliteiten en is een oase van rust in de drukke randstad. U vindt er niet alleen verschillende bijzondere sauna's, zoals als een Filmsauna en een Hobbitsauna, maar ook kunt u hier genieten van uiteenlopende soorten massages en beautybehandelingen.

Eten & Drinken

Naast de vele bijzondere wellness faciliteiten, biedt Thermen Holiday ook op culinair gebied de nodige verwennerij. Zo is er de Brasserie & Jungletuin, waar u bij open haardvuur kunt genieten van heerlijke maaltijden, lekkere wijntjes of verse fruitsapjes. Daarnaast is er de Superfruit bar waar u de meest gezonde sapjes en smoothies kunt drinken van unieke fruitsoorten. Dus, wilt u een bezoekje aan Rotterdam combineren met een middagje heerlijk relaxen, dan is Thermen Holiday beslist een aanrader.

Vond je dit interessant? Ontdek meer