© Rotterdam Ahoy
Categorie:BIT article

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy heeft al meer dan 50 jaar een unieke, prominente (inter)nationale positie dankzij haar gevarieerde programma, geweldige sfeer en goed bereikbare locatie. Groots en intiem tegelijk.

  • Grootste multifunctionele venue van Nederland.
  • Een indoor Arena, theaterzaal/auditorium (RTM Stage), beurs- & evenementenhallen en congrescentrum onder één dak.
  • Op 10 minuten van het centrum van Rotterdam gelegen.
Adres:
Ahoyweg 10
3084BA Rotterdam
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Van bedrijfsevenementen tot XL conferenties

De indoor Arena, RTM Stage, beurs- & evenementenhallen en het Rotterdam Ahoy Convention Centre bevinden zich onder één dak waardoor Rotterdam Ahoy ideaal is voor allerlei soorten evenementen. De locatie is geschikt voor zakelijke evenementen of congressen van 50 tot 4.000 genodigden. De Ahoy Arena heeft plaats voor wel 16.500 gasten. Daarnaast zijn alle ruimtes met elkaar verbonden, waardoor het de perfecte locatie is voor de meest uiteenlopende evenementen.

Rotterdam Ahoy Convention Centre

Of het nu een groot internationaal congres is of een zakelijke meeting in een intiemere setting. Het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) is eenvoudig in te richten voor elke setting. Het state-of-the-art congrescentrum in Rotterdam Ahoy is met het grootste auditorium van Nederland (max. capaciteit van 2.819 stoelen en een XL seated variant met 4.000 stoelen) en 35 breakout rooms een ideale plek voor conferenties.

Het is mogelijk om de breakout rooms te combineren, waardoor de grootte van de ruimte naar wens aanpasbaar is. Bovendien kan de nieuwe Expo Foyer (2.300 m²) worden gebruikt voor een beurs of galadiner.

Hotel op locatie

De venue bevindt zich enkele minuten buiten het centrum van Rotterdam. Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om dichtbij de locatie te verblijven in een gloednieuw hotel met 250 kamers dat wordt gebouwd op het terrein van Ahoy, zodat afgevaardigden dicht bij de locatie kunnen overnachten.

Rotterdam, Europa's grootste havenstad, is een bruisende metropool met een adembenemende skyline. Vanwege het enorme aanbod aan festivals, events en activiteiten in Rotterdam is het niet verrassend dat Rotterdam al jaren aan de top staat in de ranglijst van de International Congress and Convention Association (ICCA).

Contact

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Tel.: +31 (0)10 293 32 43
E-mail: [email protected]
Website: www.ahoy.nl

Klik hier voor een volledig overzicht van de zalencapaciteit van Ahoy.

Vond je dit interessant? Ontdek meer