Foto: © Spa Zuiver
Categorie:Amsterdam

Spa Zuiver

Bent u op bezoek in Amsterdam, maar wilt u even weg uit de hectiek? Breng dan een bezoek aan Spa Zuiver in het nabij gelegen Amsterdamse Bos. Het is er modern, luxe en er is ruimte in overvloed. Kortom, de ideale plek om even helemaal tot rust te komen in een mooie omgeving.
Adres:
Koenenkade 8
1081KH Amsterdam
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Relax in Amsterdam

Een bezoek aan Spa Zuiver is een weldaad voor lichaam en geest. U kunt er genieten van talloze verschillende sauna's en stoombaden. U kunt heerlijk relaxen in de stilteruimte of op het ligterras en, niet onbelangrijk, u kunt er heerlijk eten en drinken. Zo worden er bij Spa Zuiver seizoensgebonden, verse producten bereid waarvan u kunt genieten in het restaurant, op het terras, of in de wellnessbar waar u uitkijkt over het zwembad en de tuin.

Wellness inclusief overnachting

Mocht u aan één dagje sauna niet genoeg hebben, dan kunt u ook blijven overnachten in Spa Zuiver. Zuiver beschikt over 31 prachtige, comfortabele kamers, zodat u na een dagje relaxen heerlijk in uw eigen bed kunt rollen.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Wellness in Nederland

Nederland heeft talloze mooie wellness-centra verspreid door het hele land. Zo weet u zeker dat u uitgerust en opgefrist weer thuis komt.

Lees meer