Arnhem

Als hoofdstad van Gelderland, heeft Arnhem een rijke en bewogen geschiedenis die deels terug te vinden is in een aantal monumentale gebouwen. De stad is gelegen middenin een prachtige omgeving en is de groene poort naar de Veluwe. In Arnhem kun je uitstekend shoppen. In het Spijkerkwartier en de 7straatjes wandel je langs karakteristieke winkels met een uniek aanbod.

Een dagje in Arnhem
Ontdek Arnhem
 • Veluwe

  Ontdek de Veluwe met haar prachtige natuurparken als Nationaal Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom.

  Lees meer
 • De Eusebiuskerk

  Ontdek de historie van de Eusibiuskerk in Arnhem.

  Lees meer
 • Wijnmuseum Arnhem

  Hoe wordt wijn gemaakt en hoe krijgt het de unieke smaak? Proef zelf en leer meer over de verschillende smaken van wijn!

  Lees meer

Informatie over Arnhem

Een bezoek aan Arnhem kunt u goed combineren met een bezoek aan één van de vele topattracties. Mogen wij u uitnodigen op een avontuurlijke expeditie? In Burgers' Zoo gaat u namelijk op reis door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld! Als rode draad in alle collecties in het Museum voor Moderne Kunst Arnhem staan 'vormen van realisme' centraal. Het Nederlands Openluchtmuseum koestert tradities en houdt ze levend. Een bezoek is een kennismaking met Nederland van toen en van nog niet zo lang geleden.

Burgers’ Zoo

Ontdek Burgers’ Zoo en zie onder meer haaien, tijgers en slangen in hun eigen leefomgeving.

Lees meer
Mis dit niet in Arnhem

Landgoed Avegoor

Familiehotel waar zelfs de hond welkom is

Lees meer

Kaart van Arnhem

Watch this video: Arnhem City