© IWR Veluwse Bron
Categorie:Veluwe

De Veluwse Bron

Centraal gelegen in Nederland, in de omgeving van één van de mooiste natuurgebieden, ligt de Veluwse Bron met meer dan 21 hectare aan sauna's, beauty en wellness. U vindt er een ongekend aantal sauna's, baden, whirlpools en andere faciliteiten, maar bovenal vindt u er volledige rust.
Adres:
Viskweekweg 10
8166KJ Emst
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Natuurlijk in de natuur

De Veluwse Bron ligt midden in de natuur, in het hart van de Veluwe en beschikt over een indoor en een outdoor gedeelte. Binnen bevindt zich onder meer een Oosters Badhuis, een panorama-sauna, een rasulruimte, een caldarium en een scrubtempel. Buiten vindt u verschillende sauna's zoals de Veluwse sauna, de infrarood sauna, de Wildobeservatie-sauna en de aardsauna.

Arrangementen

In de Veluwse Bron kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Zo is er een arrangement voor badkleding-dagen en arrangement voor mensen die voor het eerst naar een sauna gaan. Uiteraard is er ook volop aandacht voor health, beauty en vitaliteit.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Wellness in Nederland

Nederland heeft talloze mooie wellness-centra verspreid door het hele land. Zo weet u zeker dat u uitgerust en opgefrist weer thuis komt.

Lees meer