© djedj via Pixabay

Routes in Delft

Delft is Amsterdam in het klein. Op een betrekkelijk klein stukje grond liggen tientallen musea en attracties op loopafstand van elkaar. De wandelroute leidt u binnen een dag langs de mooiste plekken van Delft.
Wilt u iets meer van de omgeving van Delft zien? Stap dan op de fiets met de fietsroute van Delft. Binnen enkele minuten fiets u de stad uit en bereikt u het prachtige groene Delftse Hout. Hier geniet u van een prachtig Hollands landschap van uitgestrekte weilanden vol koeien, water en knotwilgen.

Wandelschoenen aan en gaan

Met deze wandelroutes duik je de geschiedenis van Delft.

Delft staat misschien bekend om haar historische centrum met indrukwekkende grachtenpanden, maar al dwalend door de stad kom je nog veel meer moois tegen. Heel veel kunst bijvoorbeeld. Je hebt de keuze uit de keramiekroute, Vermeer wandeling of een street art route.

In de binnenstad van Delft is het ook prachtig wandelen. Tijdens één van de historische wandelroutes kom je veel te weten over de geschiedenis van Delft. Loop door de sfeervolle straatjes en ontdek de mooiste plekken en verhalen van de stad.

Delft heeft alles in huis op het gebied van innovatie en technologie. De TU Delft, hoogwaardige technische bedrijven, start-ups, onderzoeksinstituten je vindt het allemaal. De stad behoort tot de wereldtop op het gebied van bijvoorbeeld medische technologie, industriële biotechnologie, water- en deltatechnologie.

Ook voor de kids zijn er wandelroutes in Delft. Ga bijvoorbeeld op Safari door de binnenstad!

Categorie: Lezen

Een dagje Delft

Beleef een dagje Delft met een routebeschrijving van Delft langs alle hoogtepunten en vol handige tips.

Old Dutch blue bicycle parked by a canal in Delft
Categorie: Lezen

Fietsroute Delft

Verken Delft en de omgeving op de fiets met deze fietsroute door het Delftse Hout.

Een van de beste dagtrips binnen Nederland is een dagje naar Delft en Den Haag. Geniet van een historische reis langs een aantal van Neerlands grootste iconen.