© Visit Zuid-Limburg

Shoppen in Maastricht

Maastricht is dé stad voor een dagje shoppen in stijl. U vindt hier luxe merken, bijzondere boetiekjes en overdekte winkelcentra. Neem ook een kijkje op een van de markten.
Categorie: Lezen

Markten in Maastricht

Elke dag van de week kunt u wel een markt in Maastricht bezoeken waar u eindeloos kunt struinen langs tientallen kramen.

Ontdek de beste winkelcentra en warenhuizen in Maastricht.

Ontdek de mooiste modezaken in Maastricht.

Ontdek de mooiste galeries en designwinkels in Maastricht.

De beste winkels van Maastricht

Het centrum van Maastricht is een Walhalla voor shopliefhebbers. Mode, kunst, markten, het komt bij elkaar in de hoofdstad van Limburg.

Fashion

Naast de grote merken, vindt u in Maastricht kleinere boetiekjes en haute couture. Elke smaak is vertegenwoordigd. Kijk bij het overzicht van overdekte warenhuizen of beste winkelstraten en zoek uw ideale plek voor het scoren van een nieuwe outfit. 

Niet ver van Maastricht kunt u uw hart ophalen bij het Designer Outlet Roermond. 200 merken, 150 winkels en kortingen die oplopen tot 70%. Dit is uw ideale bestemming als u van koopjes houdt.

Kunst en design

Met de grootste kunstbeurs ter wereld, TEFAF, heeft Maastricht een reputatie hoog te houden. U vindt hier dan ook de nodige kunst- en designwinkels. Maar u kunt ook heerlijk rondsnuffelen op de vlooienmarkt.

Komende evenementen

Kruisherenhotel Maastricht

Geniet van het bourgondische Maastricht vanuit dit spectaculaire designhotel gevestigd in een oud Gotisch klooster in het hart van de stad.

Bekijk beschikbaarheid