© Jurjen Drenth
Categorie:Utrecht

Fashion shoppen in Utrecht

In het hart van Nederland ligt Utrecht. Met een compacte en sfeervolle binnenstad, die bovendien voor een groot deel autovrij is, is het een mooi décor voor lekker dagje shoppen. Dus bent u op zoek naar de laatste fashion? Met talloze winkeltjes, van kleine boutiques tot grote merk-winkels, heeft Utrecht ongetwijfeld genoeg keuze voor zelfs de meest verwende fashionado.

  • Winkel in de sfeervolle én autoluwe binnenstad.
  • Snuffel bij kleine boetiekjes en grote merkwinkels.
  • Utrecht is de perfecte plek voor een dagje shoppen.

Hoog Catharijne

Het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne ligt pal naast het treinstation Utrecht Centraal. Hier kunt u zeven dagen per week bij meer dan 90 verschillende winkels shoppen.

Oude Gracht/Lijnmarkt/Choorstraat

In het hart van de stad is het heerlijk winkelen. De Lijnmarkt is een gezellige, drukke straat met veel mode en schoenwinkels. U heeft de mooiste doorkijkjes naar de Oude Gracht, waar ook weer volop bijzondere modezaken en juweliers zijn.

Korte Jansstraat en Domstraat

Bijzondere winkelstraatjes met verrassende winkels. Hier gaat u niet heen voor de grote modeketens, maar vooral voor de kleinere, bijzondere designwinkeltjes. 

Schoutenstraat en Korte Minrebroederstraat

Historische straatjes net buiten het drukke winkelgebied met kleine, exclusieve winkeltjes. Vanaf de Neude steekt u zo door naar dit gebied en dat is zeker het wandelingetje waard.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Shoppen in Nederland

Ontdek de leukste winkels in de grote steden van Nederland.

Lees meer