People enjoying the canal and sitting on the wharves
© Juri Hiensch via Utrecht Marketing
Categorie:Utrecht

Rondvaart Utrecht

Een bezoek aan Utrecht is niet compleet zonder een rondvaart met Rederij Schuttevaer. Sinds 1960 verzorgt Schuttevaer de rondvaarten in de grachten van Utrecht. Stap in en laat u varen langs middeleeuwse wasplaatsen, interessante musea, de leukste en mooiste gevels. Een gids praat u in diverse talen bij over de historische betekenissen en monumenten langs de route.

  • Bewonder de grachten en werven van Utrecht vanaf het water.
  • Een rondvaart kan het hele jaar door.
  • Een gids vertelt u alles over de stad.
Adres:
Oudegracht 85
3511AD Utrecht
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Rondvaart arrangementen

Rederij Schuttevaer en Rederij Lovers bieden beide grachtenrondvaarten en boottochtjes door Utrecht. Naast de normale stadsvaarten zijn verschillende speciale tours verkrijgbaar. Combineer uw grachtenrondvaart met:

Bekijk Utrecht vanaf het water

U kunt het hele jaar door gebruik maken van de rondvaarten van Rederij Schuttevaer. Er is geen betere manier dan een rondvaart door Utrecht om de groene singels, de kenmerkende werven en werfkelders te bewonderen. Laat u verrassen door de oude bruggen, de werfkelders, fraaie beeldhouwwerkjes en straatlantaarns. Vanaf het water lijkt de stad Utrecht nog mooier.

Verken de grachten op een waterfiets

Wilt u liever op eigen houtje de grachten van Utrecht verkennen? Huur dan een waterfiets! Geniet vanaf het water van de prachtige Utrechtse grachten. Varen met de waterfiets is ook leuk met kinderen en een perfect uitje voor het hele gezin.

Vond je dit interessant? Ontdek meer