Categorie:De Nederlandse Keuken

3x best of both worlds restaurants

Nederland blijft groeien op het gebied van nieuwe culinaire concepten. Naast de 100 Michelin restaurants en de vele lekkere restaurants die Nederland rijk is, ontstaan er restaurants die het beste van 2 werelden met elkaar combineren. Wacht dacht u bijvoorbeeld van mosselen en gin tonic, of pizza met prosecco. Wij hebben de 3 leukste restaurants op een rijtje gezet die 2 werelden met elkaar combineren.

© mosselengin.nl
© mosselengin.nl
  • Ontdek mosselen met gin in Amsterdam
  • Combineer een heerlijke pizza met een lekker glas prosecco.
  • Laat u verrassen bij Firma Pickles met een heerlijke hamburger.

3x best of both worlds restaurants zijn:

1. Mossel & Gin Foodbar

Bij Mossels & Gin (zoals de naam al verklapt) staan mosselen op de kaart. Nederland is de thuisbasis van de mosselen. En dat mosselen heel goed samengaan met heerlijke Gin Tonics ontdek je hier dus. De kaart met verschillende gins is uitgebreid. Het restaurant heeft ook een heerlijk buitenterras, lekker met mooi weer!

Adres: Gosschalklaan 12, Amsterdam (Westergasterrein)

2. Pizzabakkers

Bij pizzabakkers staan pizza en prosecco garant voor een fantastische avond. De pizza’s worden gebakken in Italiaanse houtovens en hebben een lekkere krokante dunne bodem. Er wordt gebruik gemaakt van uitsluitend biologische lokale producten. Heerlijk met een glaasje prosecco erbij.
De pizzabakkers zit op 4 verschillende locaties in Amsterdam en heeft ook 1 locatie in Haarlem.

Adres: Haarlemmerdijk 128, Amsterdam | Eerste Sweelinckstraat 16, Amsterdam | Overtoom 501, Amsterdam | Plantage Kerklaan 2, Amsterdam | Kruisweg 70D, Haarlem

3. Firma Pickles

Firma Pickles is een burgerrestaurant en wijnbar in één. U kunt hier niet alleen een heerlijke hamburger eten maar ook genieten van een goed glas wijn. Bij Firma Pickles krijgt een burger eten echt een geheel nieuwe dimensie!

Adres: Drieharingstraat 1-3, Utrecht

Vond je dit interessant? Ontdek meer