Categorie:Gelderland

Dolfinarium

Bezoek het Dolfinarium in Harderwijk en bekijk de dolfijnen, haaien, zeeleeuwen, zeehonden en walrussen van dichtbij. En hebben de kinderen even genoeg dieren gezien, dan is er nog een fantastische speeltuin. Een ideaal dagje uit met de kinderen.

  • Geniet van de mooiste vissen en zee-zoogdieren in het Dolfinarium.
  • Ontdek de ruime speeltuin met de kinderen.
Adres:
Strandboulevard Oost 1
3841AB Harderwijk
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Spectaculaire shows

Het Dolfinarium is een themapark met een indrukwekkende verzameling zeezoogdieren. U kunt er iedere dag getuige zijn van shows en demonstraties met zeeleeuwen, walrussen en natuurlijk dolfijnen. Naast deze shows vindt u hier ook een gigantische speeltuin.

De dieren van het Dolfinarium

In de onderwaterwereld van het Dolfinarium komt u oog in oog te staan met haaien, zeeleeuwen, dolfijnen, zeehonden en walrussen. Een ander deel van het park is ingericht om u kennis te laten maken met andere waterdieren, zoals krabben, kreeften, roggen, oesters, garnalen en allerlei soorten vissen.

Onderwaterervaring

Na een dag in het Dolfinarium zit uw hoofd vol met nieuwe indrukken en interessante weetjes. U zult zien dat een bezoek aan dit themapark zowel leuk als informatief is.

Openingstijden & prijzen

Het Dolfinarium is op alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend van 1 maart tot 1 november. In de maanden juli en augustus zijn de openingtijden iets ruimer. Voor de overige (winter-)maanden gelden aparte openingstijden.

Informeer voordat u een bezoek brengt!

Tickets kosten rond 23 euro p.p. als u ze online koopt maar aan de deur betaalt u een paar euro meer.

Meer in de omgeving

Bent u in de buurt van het Dolfinarium en wilt u nog een bijzonder dagje uit met de kinderen dan is Walibi-Holland een leuke attractie. Ook een bezoekje aan de steden Almere en Apeldoorn zijn zeker de moeite waard!

Tip van de redactie:

Huur fietsen en ontdek de schitterende natuur van de Veluwe.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Dierentuinen

Alle dierentuinen en zoos van Nederland op een rij. Dit zijn de mooiste Nederlandse dierentuinen en zoos waar u de beest kunt uithangen…

Lees meer