Foto: © Beekse Bergen
Noord-Brabant

Safaripark Beekse Bergen

Safari Beekse Bergen is het allergrootste dierenpark van Nederland. Ga te voet over de wandelsafari langs de diverse werelddelen of maak een spannende safarireis met de safaribus, -boot of uw eigen auto. U komt meer dan 100 verschillende diersoorten tegen.

  • Zie de ‘grote vijf’ in levende lijve vanuit uw eigen auto.
  • Bekijk een spectaculaire roofvogelshow.
  • Slaap tussen de olifanten.
Adres:
Beekse Bergen 31
5081NJ Hilvarenbeek
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps
Safaripark Beekse Bergen is de grootste dierentuin van de Benelux. Ga op safari en ontmoet de 'Grote Vijf': olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en  buffel. U kunt ook een rondleiding met gids boeken en van alles leren over deze dieren.

Safari en shows

U kunt op safari met de boot, de bus of uw eigen auto. Waaghalzen kunnen zelfs te voet gaan. Naast de safari zijn er shows te zien met roofvogels en zijn er dagelijkse voederpresentaties. U kunt de vogels recht over uw hoofd voelen vliegen.

Dierentuin met Afrikaanse dieren

Bezoek Safaripark Beekse Bergen en u voelt zich alsof u door Afrika dwaalt. U kunt hier het hele jaar door Afrikaanse dieren tegenkomen. Het safaripark bevindt zich tussen Tilburg en Hilvarenbeek.

Slapen tussen de olifanten

Midden in Safaripark Beekse Bergen staat het rangerkamp: de ideale plek om na een dag op de Afrikaanse savannes, te genieten van een zelf te bereiden braai-maaltijd, te luisteren naar spannende rangerverhalen en daarna te overnachten in één van de tenten. Een onvergetelijke nacht waarbij je jezelf in het échte Afrika waant. 's Ochtends brullen de leeuwen de groep wakker en staat (nog vóór openingstijd) een wandeling door het park op het programma. Eenmaal terug in het kamp volgt een beestachtig lekker ontbijt.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Dierentuinen

Alle dierentuinen en zoos van Nederland op een rij. Dit zijn de mooiste Nederlandse dierentuinen en zoos waar u de beest kunt uithangen…

Lees meer