Wellnessboot in Mill - Ontspan in sauna's en stoombaden - Holland.com
Foto: © Wellnessboot Mill
Noord-Brabant

Wellnessboot Mill

Maak van uw dagje wellness een extra bijzondere belevenis en stap aan boord van de Wellnessboot. Dit luxueuze schip, dat aangemeerd ligt in het Brabantse Mill, biedt niet alleen veel faciliteiten, maar is ook door de mooie ligging en goede restaurants een unieke ervaring.

Adres:
Hoogveldseweg 1
5451AA Mill
Bekijk de website
Openingstijden & tickets

Sauna en stoom-boot

Naast een mooi binnen- en buitenzwembad zijn er diverse sauna's, waaronder een opgietsauna, een sauna met kleurentherapie, een panoramasauna en een infraroodsauna. Verder vindt u er diverse stoombaden, mint baden en whirlpools. En wilt u even rustig bijkomen van alle activiteiten, dan zijn er bijzondere rustruimtes op het zonnedek, in de ligweide en op het terras.

Veelzijdige saunagrot

Tenslotte is er ook een bijzondere saunagrot met daarin een kruidentempel, rasul, zoutstoomcabine en een rozensauna. Wilt u na afloop een hapje eten, dan zijn er twee á la carte restaurants, namelijk 'Horizon' en 'Seabreeze' (op het bovendek). De wellnessboot is vanwege de vele deks en trappen helaas niet goed toegankelijk voor mindervaliden.

Slapen op de welnessboot?

Overnachten voor of na een bezoek aan de wellnessboot kan bij City Resort Hotel Mill. Maak uw wellnesservaring compleet met een overnachting en een heerlijk verzorgd ontbijt.

Vond je dit interessant? Ontdek meer