Sliding down the coloured slide
© Linnaeushof

Klimmen in een piratennest, varen met een waterfiets of een balletje slaan op de midgetgolfbaan. In Linnaeushof, de grootste speeltuin van Europa, kan het allemaal.

  • De grootste speeltuin van Europa.
  • Voor de allerkleinsten is er een speciale peuter- en kleuterspeeltuin.
  • Slecht weer? Geen nood. Ook in de overdekte speeltuin kunnen kinderen zich helemaal uitleven.
Adres:
Rijksstraatweg 4
2121AE Bennebroek
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Grootste speeltuin van Europa

Bij Linnaeushof geen lange wachtrijen of achtbanen. In de grootste speeltuin van Europa kunnen kinderen ‘echt’ spelen. Actief zijn en je eigen fantasie gebruiken zijn het belangrijkst. Kinderen kunnen zich dan ook helemaal uitleven op de klimtoestellen, waterfietsen, trampolines en glijbanen. Ook mindervaliden en rolstoelgebruikers zijn van harte welkom: een aantal speeltoestellen zijn speciaal voor hen aangepast.

Leuk met goed én slecht weer

Van mei tot en met september is met mooi weer de waterspeeltuin van Linnaeushof open en kunnen kinderen lekker ravotten met water. Maar ook als het regent is er genoeg te beleven in de overdekte speeltuin met luchtskelters, minicars en speelstraat.

Ook voor de allerkleinsten

Aan de allerkleinsten is bij Linnaeushof gedacht. Voor peuters en kleuters is er een overzichtelijke aparte speeltuin, waar ze niet onder de voet gelopen worden door grotere kinderen. In Dreumesland kunnen de kleintjes veilig spelen.

Ook leuk met kinderen

Dromen uw kinderen er ook van om astronaut te worden? Bij Space Expo in Noordwijk leren ze alles over ruimtevaart. In het weekend en tijdens schoolvakantie kan je met de Space Train een kijkje nemen bij ESTEC, het European Space Research and Technology Centre.

Tip van de redactie

Linnaeushof ligt op slechts een kwartiertje rijden van de Keukenhof. Zo kan je in het voorjaar een gezellig dagje uit in de bollenstreek organiseren en aan het einde van de dag neerstrijken op een terrasje in het nabijgelegen Haarlem waar je diverse restaurants en cafés vindt.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Visitors enjoying ride at Walibi

Pretparken in Nederland

Kom naar de leukste pretparken van Nederland en beleef een spannende dag vol achtbanen, speeltuinen en waterpret.

Lees meer