Magisch Maastricht
© Maastricht Marketing
Categorie:Ontdek Nederland in de winter

Kerstshoppen in Nederland

Gezellig verlichte winkelstraten, prachtige etalages en natuurlijk de kerstmarkten. Kom kerstshoppen in Nederland en ontdek hoe warm de Nederlandse winter aan kan voelen.

  • Plan een stedentrip in december om uw kerstinkopen te doen.
  • Ontdek de Nederlandse kerstmarkten in vele grote steden.
  • Mis de prachtig versierde etalages en warenhuizen niet.

Waarom Kerstshoppen in Nederland?

Kerstverlichting in de straten, mooie etalages, gezelligheid in de cafés en restaurants... de kerstperiode in Nederland is één en al sfeer. Dus wil je er even uit rond de kerst en heb je nog wat kerstinkopen te doen? Kom dan een weekendje winkelen in één van de gezellige steden in Nederland.

Kerstmarkten

Amsterdam ligt natuurlijk voor de hand, maar ook in Maastricht, Den Bosch of Den Haag is de kerstsfeer volop aanwezig. Vaak zijn er gezellig verlichte schaatsbaantjes met koek en zopie en ook zijn er in verschillende steden kerstmarkten. Denk aan Dordrecht, Haarlem en Valkenburg, met vele kraampjes vol leuke cadeau-ideeën, levende kerststallen en oude ambachtslieden.
De ultieme kerstsfeer beleef je in Deventer tijdens het Dickens Festijn.

Indoor shoppen

Ook als het weer iets te winters wordt, kan je in Nederland nog volop shoppen. Zoals bijvoorbeeld bij het prachtige warenhuis zoals de Bijenkorf, dat allerlei mooie merken verkoopt. Daarnaast zijn er volop overdekte winkelcentra.