Foto: © Hollandse Hoogte via Beeldbank NBTC

Activiteiten in Nederland

Ontdek de leukste activiteiten en dingen om te doen voor tijdens jouw vakantie in Nederland. Bezoek een evenement, stap op de fiets of laat je juist lekker in de watten leggen in een van de wellnesscentra van Nederland. Laat je verrassen door de vele musea, shop 'til you drop en vind de leukste activiteiten met kinderen.

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,

Tip van de redactie

Ontdek de leukste culturele activiteiten en musea van Nederland. Van oude meesters tot moderne architectuur, Nederland heeft veel te bieden. Lees meer

Een dagje uit, met kinderen of even lekker weg in Nederland? Bekijk onze tips voor uitjes en leuke dingen om nu te doen: natuur, musea, mooie plaatsen en nog veel meer.

Shoppen in Nederland? In de grote steden zijn er de mooiste winkeltjes, warenhuizen en winkelcetra voor fashion, kunst en design.

In elke Nederlandse stad vind je fantastische restaurants waar je lekker kunt eten. Wij hebben een selectie gemaakt met de lekkerste restaurants per regio of stad, voor ieder budget.

Met kinderen

Nederland heeft tal van attracties die extra leuk zijn voor kinderen zoals dierentuinen, attractieparken en musea voor kinderen.

Lees meer

Actief en sportief

Nederland bestaat voor zo'n 16% uit water. Maak hier gebruik van en kom zeilen, suppen, surfen, kiten, duiken en nog veel meer...

Met meer dan 200 golfbanen verspreid over heel Nederland heeft u een brede keuze.

Fietsen is een van de beste manieren om Nederland te ontdekken. Lees hier alles over de mooiste routes en leukste fietsvakanties.

Activiteiten aan de kust

Met een vlieger kun je niet alleen het strand, maar ook het water op.

Mooie schone en veilige stranden met speelgelegenheden voor kinderen.

Pak de fiets van Haarlem naar het strand. Met deze route bent u binnen een uur in badplaats Bloemendaal.

Nederland heeft talloze mooie wellness-centra verspreid door het hele land. Zo weet u zeker dat u uitgerust en opgefrist weer thuis komt.