Bevrijdingspop - Holland.com
Evenementen

Bevrijdingspop

5 mei 2021, Haarlem

Bezoek Bevrijdingspop in Haarlem, één van de beroemdste bevrijdingsfestivals in Nederland, en geniet van vele bands in verschillende genres.

  • Geniet van talloze bands, in verschillende muziekstijlen, op verschillende locaties in Haarlem.
  • Sta tussen de feestelijkheden door stil bij het thema van deze dag, namelijk vrede en vrijheid.
  • Bevrijdingspop Haarlem is gratis.

Muziek met een boodschap

Bevrijdingspop is een festival met een achterliggende gedachte. Ten eerste wil de organisatie dat u zich realiseert hoeveel geluk u heeft dat u in een vrij land leeft. Ten tweede staat Bevrijdingspop stil bij het feit dat er veel landen zijn waar mensen niet vrij zijn. 

Iedereen is welkom 

Bevrijdingspop is een gratis festival waar iedereen welkom is. Het programma is een mix van klassieke muziek, debatten, poëzie, rap en popmuziek uit binnen- en buitenland. Ook is er een ceremonie rondom het bevrijdingsvuur. Vrede en vrijheid staan centraal. 

Bevrijdingspop Haarlem 

Op 5 mei viert Nederland Bevrijdingsdag. Er is geen betere manier om de vrijheid te vieren dan op Bevrijdingspop in Haarlem. Er zijn in het hele land vele bevrijdingsfestivals, maar Bevrijdingspop is ongetwijfeld het spectaculairst.

Bereikbaarheid

Bevrijdingspop vindt jaarlijks plaats in en om het Haarlemmerhout-kwartier, met als voornaamste locatie de Haarlemmerhout in Haarlem. Het is aan te raden om met het openbaar vervoer (trein) te komen. Vanaf het station is een looproute aangegeven of kunt u de bus nemen.

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Vond je dit interessant? Ontdek meer