People enjoying Theater Festival De Parade
People enjoying Theater Festival De Parade
Foto: © Erik van 't Hof via Parade Utrecht
Categorie:Evenementen

De Parade

10 juni 2022 - 28 aug. 2022, Heel Nederland

De Parade is een rondreizend theaterfestival dat achtereenvolgend de vijf grootste steden van Nederland aandoet: Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Bij elke stop brengt de Parade een stroom van wilde cultuur die hun parken omzet in doorgangen vol met kleurrijke carnavals tenten, vermakelijke acts, eetgelegenheden en een circus.

  • Reizend theater- en entertainmentfestival.
  • Variërend programma van kunst, theater en muziek.
  • Theater, circus, carnaval en een kermis in één.

Beleef de Parade

Dit festival is een leuke, culturele en diverse ervaring waarbij veel van de verrassende uitvoeringen speciaal voor de Parade worden geproduceerd. Gebaseerd op de oude principes van kermissen en het carnaval, moedigt de Parade kunstenaars aan zich uit te drukken in speciale korte uitvoeringen en direct in contact te treden met het publiek. De shows worden elke avond meerdere keren uitgevoerd, zodat bezoekers niets hoeven te missen.

Reizend festival

Terwijl dit gezellige festival meer dan 65 dagen in Nederland rondreist, is er voldoende tijd om de fantastische theatrale wereld van de Parade te bezoeken. Kijk op de website van De Parade voor de speeldata per stad en meer info.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,