HISWA Amsterdam Boat Show - Holland.com
Evenementen

HISWA Amsterdam Boat Show

10 mrt. 2021 - 14 mrt. 2021, Amsterdam

Ieder jaar wordt op de eerste dag van de HISWA Amsterdam Boat Show het zeilseizoen officieel geopend. Mensen met verschillende achtergronden en van verschillende leeftijden bezoeken de show om dezelfde reden: ze delen een passie voor watersport. 

  • Alles op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie.
  • 50.000 m2 watersportplezier.
  • Dé opening van het watersportseizoen in Nederland.

HISWA exposities  

Meer dan 350 exposanten stellen de nieuwste trends en designs op het gebied van de watersport tentoon: navigatieapparatuur en elektronica, tuigage- en dekbeslag, kleding, veiligheids- en reddingsapparatuur, informatie voor toeristen, boten-charter en -verhuur, verzekering en financiering, jachtverkopers, zeilscholen en meer dan 500 boten in alle soorten en maten.

Activiteiten tijdens HISWA

Een dag op de HISWA is geweldig uitje voor iedereen. Volwassenen krijgen de beste informatie over alles op het gebied van watersport, terwijl de kinderen mee kunnen doen aan allerlei wateractiviteiten in de Water Fun Zone en de Wavesurfer. 

Overnacht in Amsterdam

Combineer HISWA met een lang weekend in deze historische wereldstad. Het oude centrum met grachten, grachtenpanden en pleinen uit de 17e eeuw heeft een unieke sfeer. Maar de stad is tegelijkertijd modern en internationaal. U vindt in Amsterdam een groot aanbod aan hotels, van grote en moderne hotels tot sfeervolle boutique hotels.

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Vond je dit interessant? Ontdek meer