Foto: © Jumping Indoor Maastricht
Evenementen

Jumping Indoor Maastricht

4 nov. 2022 - 6 nov. 2022, Maastricht

Jumping Indoor Maastricht garandeert elk jaar een spectaculair sportprogramma en een veelzijdig evenement voor iedereen, of u nu liefhebber bent van de paardensport of niet. Naast topsport zijn er talloze winkels, kindershows en zelfs een Ladies Day met champagne en een afternoon tea. De dames wordt verzocht te verschijnen met een creatieve of exotische hoed. 

  • Een indrukwekkend evenement waar alle topruiters aanwezig bij zijn.
  • Jumping Indoor Maastricht is ook vermakelijk voor degene die geen paardenliefhebber is.
  • Geniet naast paardensport ook van talloze andere activiteiten.
Adres:
Forum 100
6229GV Maastricht
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Grand Prix Maastricht

Jumping Indoor Maastricht biedt absolute topsport. De beste nationale en internationale springruiters komen naar Maastricht om tegen elkaar te strijden. Het hoogtepunt is de Grand Prix Maastricht. Ook de dressuurtop treft elkaar in het congrescentrum MECC Maastricht voor de Hoefslag Dressuur Cup en de Tinello Dressuur Cup.

Uitgebreid programma

Jumping Indoor Maastricht is meer dan alleen een sportevenement. Het staat bekend om zijn uitgebreide nevenprogramma, de exclusieve promenade ‘Le Village’ en de activiteiten voor jong en oud. Er zijn bijvoorbeeld talloze stands die kunst, sieraden, antiquiteiten, mode, paardensportartikelen en de laatste gadgets verkopen. Op zondagochtend presenteert de Jimmy Club een speciale kindershow met artiesten en activiteiten.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,