Foto: © Aad Hoogendoorn
Categorie:Evenementen

Museumnacht 010

5 mrt. 2022, Rotterdam

In één nacht ontdekken wat Rotterdam aan kunst en cultuur te bieden heeft? Dat kan tijdens de Museumnacht 010 Rotterdam. Met een museumnacht ticket geniet u tot diep in de nacht van een speciaal programma en loopt u zo naar binnen op meer dan 40 locaties in Rotterdam.

  • Geniet van een gigantisch aanbod kunst en cultuur voor de prijs van één museum.
  • Bezoek meer dan 40 locaties.
  • Maak ook gebruik van het speciale Museumnachtvervoer.

Meer dan 40 locaties

Er is genoeg te beleven tijdens Museumnacht 010 in Rotterdam. Meer dan 40 locaties staan deze nacht in het teken van kunst en cultuur en organiseren speciale previews, expo’s en bijzondere tentoonstellingen. Bezoek bekende musea zoals het Maritiem Museum Rotterdam, het Chabot Museum en het Schielandshuis of wandel binnen bij één van de kleinere galerieën die tijdens de Museumnacht hun deuren openen. Plan uw bezoek van tevoren goed, zodat u niets misloopt.  

Een nacht vol verrassingen

Museumnacht 010 Rotterdam zit vol verrassingen en originele activiteiten. Krijg een rondleiding van Cleopatra, haal een high-score in het Dutch Pinball Museum of volg een speed meditatiesessie en kom helemaal tot rust. U heeft slechts één toegangsbewijs nodig om alle locaties te bezoeken. Deze zijn online via de website van Museumnacht 010 te koop. Met het gekleurde polsbandje gaan alle deuren voor u open.

Speciaal vervoer

Ontwijk de kou van de nacht en neem de speciale Museumnachtbus. Uw toegangsbewijs voor Museumnacht 010 Rotterdam is tevens uw vervoersbewijs voor deze bus. Blijft u liever in beweging? Alle locaties zijn gemakkelijk te voet of met de fiets bereikbaar.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Categorie: Ontdekken

Evenementen in Nederland

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,