Foto: © delio_Ir
Evenementen

Mysteryland

26 aug. 2022 - 28 aug. 2022, Hoofddorp

Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a Mystery!

Het oudste dancefestival van Nederland is Mysteryland. In 1993 voor het eerst georganiseerd is het inmiddels uitgegroeid tot een meerdaags evenement waar diverse dancestromingen samenkomen.

  • Feest mee met 60.000 danceliefhebbers.
  • Blijf slapen op de Holy Ground camping of in een nabijgelegen hotel.
  • Geniet van de muziek van diverse wereldberoemde DJ’s.
Adres:
Paviljoenlaan 1
2131LZ Hoofddorp
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

De Nederlandse DJ’s behoren al jarenlang tot de wereldtop als het gaat om dancemuziek. Als sinds het begin van de jaren 90 van de vorige eeuw waar ze hun plaatjes draaiden in underground clubjes en op bijzondere, geheime locaties waar rave’s gegeven werden.

De elektronische muziek won meer en meer aan populariteit en is inmiddels gewoontegoed geworden. Danceplaten domineren de hitlijsten.

Langstlopende dancefestival ter wereld

Mysteryland is het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld. De eerste editie vond plaats in 1993. Sinds het prille begin vertegenwoordigt het festival een grote diversiteit aan muziekgenres en culturen. Hier komen artiesten, kunstenaars en festivalfans van over de hele wereld samen.

Of u nu houdt van House, Hardstyle, Techno, Drum & Bass, Minimal, Trance, Disco, Hip Hop of Hardcore, u zult zeker genieten. Het mooiste wat iedereen bindt is het intense gevoel van saamhorigheid met duizenden gelijkgestemde vrienden.

In de buurt van Mysteryland

Het festivalterrein ligt op een steenworp afstand van Schiphol en is vanaf de luchthaven zonder overstappen te bereiken met het openbaar vervoer. Het Haarlemmermeerse bos ligt tussen Hoofddorp en Haarlem in. Zo is een bezoek aan Mysteryland uitstekend te combineren met een bezoek aan deze historische stad of een weekje aan de Nederlandse kust.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,