Evenementen

Paradigm festival

13 aug. 2022 - 14 aug. 2022, Groningen

Paradigm is een zomers muziekfestival voor elektronische muziek en staat bol van de creativiteit. Luister naar de nieuwste sounds, ga los op de beats en blijf het hele weekend kamperen vlakbij het festivalterrein.

  • Koop je ticket voor de middag, avond of nacht, of blijf het hele weekend.
  • Luister naar de meest vernieuwende elektronische muziek.
  • Voel je vrij, wees jezelf en beleef het Paradigm gevoel.
Adres:
Johan van Zwedenlaan
9744DX Groningen
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Drie dagen en nachten muziek

Op het festival in Groningen komen oude bekenden, opkomende artiesten en vele muziekliefhebbers bijeen voor het echte Paradigm gevoel. Een veelzijdig en innovatief elektronisch muziekfestival met een weekend lang 24/7 non-stop muziek. Van vrijdagmiddag tot zondagavond wordt opgetreden op verschillende podia. Koop een ticket voor een bepaald ‘tijdslot’ of voor het hele weekend. De line-up staat bekend om een goede balans tussen gevestigde DJ’s, nieuwe gezichten en oude bekenden.

Locatie Paradigm en parkeren

Het terrein van de voormalige Suikerunie is een creatieve plek voor experimenten en duurzame bedrijven en voor allerlei bruisende innovatieve activiteiten. De evenementenlocatie staat regelmatig op de uitgaanagenda van Groningen. Parkeer voor het Paradigm Festival je auto op het ParkeerEiland Gasunie, Concourslaan 9727, Groningen. Een betaalde shuttlebus brengt je vervolgens naar het festivalterrein.

Paradigm festival camping

Voor een lang weekend vol muziek kun je ook verblijven op de festival camping. Dit is een compleet ingericht kampeerterrein met warme douches en toiletten, op loopafstand van de muziekpodia. Er zijn geen auto’s toegestaan op de camping. Je kunt wel met een caravan of camper het terrein oprijden. Kijk voor meer handige informatie op Paradigm festival website.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,

}">