Evenementen

Tulpenrallye

14 mei 2022, Valkenburg

Honderden schitterende klassiekers doen jaarlijks mee aan de oudste autorally van Nederland: Tulpenrallye. De finish vindt plaats bij Chateau St. Gerlach van de Oostwegel Collection in Valkenburg. Een spektakel dat elke auto-liefhebber een keer gezien moet hebben.

  • Bekijk de mooiste klassieke wagens tijdens de Tulpenrallye in Valkenburg.
  • Bezoek de spectaculaire finish bij Chateau St. Gerlach.
  • Proef ook de culinaire asperges na afloop van de race.
Adres:
Joseph Corneli Allée 1
1431KK Valkenburg
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Bekijk de eindsprint in Valkenburg

Schitterende klassieke Porsche's, Alfa's en Bentley's doen elk jaar in mei mee aan dit spektakel over ruim 2000 kilometer. Startend vanaf een locatie in Frankrijk, rijden ze vervolgens in een dag of 6, via de mooiste routes door Belgie en Duitsland richting Valkenburg. Voorheen werd de finish gehouden op de Boulevard in Noordwijk, maar sinds 2018 heeft de organisatie de finish veranderd naar een logistiek betere locatie in Valkenburg.

Chateau St. Gerlach

De eindsprint wordt gehouden in Valkenburg en de rit wordt feestelijk afgesloten bij de finish-locatie Chateau St. Gerlach. Dit voormalige klooster heeft een prachtig landgoed en is omgetoverd tot een hotel met verschillende restaurants en prachtig omliggende tuinen.

Proef de Limburgse asperges en wijn na afloop

Sluit uw avond culinair af in een van de top restaurants in Limburg of proef de verse Limburgse asperges van het seizoen met een typisch Hollandse wijn.

Overnachten in Valkenburg

Bent u rond mei in de buurt van Limburg dan is de Tulpenrallye een mooi evenement om te bezoeken én om te overnachten in het prachtige Chateau St. Gerlach in Valkenburg.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,