Foto: © Aperture Exposure Images
Categorie:Evenementen

Vliegerfestival Scheveningen

25 sep. 2021 - 26 sep. 2021 Geannuleerd, Scheveningen

Heeft u ooit zo’n spektakel gezien? Ruim honderd uitbundig gekleurdere vliegers in de lucht. De vliegers tijdens het vliegerfestival zijn groot, groter grootst! U ziet de grootste vliegers ter wereld.

  • Een heel weekend lang de mooiste vliegers op het strand.
  • Meer dan 100 deelnemers en zelfs de grootste vlieger ter wereld!
  • Combineer het vliegerfestival met een bezoek aan de Pier

Een waar spektakel

In september vindt het vliegerfeest in Scheveningen plaats. Ruim 100 deelnemers uit de hele wereld komen hun vliegers in alle vormen en groottes loslaten in de wind. U ziet diverse demonstraties op het strand. Zo is er een demonstratie sportvliegeren of vliegeren op muziek. Wilt u meedoen en het vliegeren onder de knie krijgen? Er zijn vliegers aan de boulevard te koop en u kunt een workshop stuntvliegeren volgen.

De hele dag

Afhankelijk van de wind zullen gedurende de hele dag vliegers te zien zijn op het strand van Scheveningen. Op zaterdagavond is er een nachtshow vliegeren met duizenden lichtjes in de lucht! Een adembenemend schouwspel.

Tip van de redactie

Rondom het strand van Scheveningen is genoeg te beleven voor een weekend stad en strand. Naast het terrein van het vliegerfestival vindt u de Pier van Scheveningen met diverse winkels en horecagelegenheden. Gaat u liever naar de stad? U bent binnen twintig minuten in het centrum van Den Haag waar u uitstekende mogelijkheden vind om te shoppen en te dineren.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Categorie: Ontdekken

Evenementen in Nederland

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,