Noord-Holland

Golfclub Dirkshorn

Adres:
Groenvelderweg 3
1746EE Dirkshorn
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Golfclub Dirkshorn is een jonge golfclub met moderne faciliteiten. De uitdagende 18 holes golfbaan (par 72) van Golfclub Dirkshorn ligt tussen de karakteristieke polders van de provincie Noord-Holland. Sinds de opening in 2008 komen golfers hier om hun golfvaardigheden te toetsen en te genieten van de landelijke vergezichten. Door het open karakter van Golfbaan Dirkshorn heeft de wind vrij spel, wat het uiterste van uw concentratie vraagt.

Een golfbaan met een ecolabel

Speelt u golf op Golfclub Dirkshorn dan loopt u over glooiende fairways langs bomenrijen, heestergroepen en waterpartijen. Flora en fauna en het milieu staan centraal binnen de golfvereniging, die het ecolabel ‘Committed To Green’ draagt. Leden en greenfee spelers profiteren van een prachtige onderhouden golfbaan waar de golfsport optimaal beoefend kan worden.

Voor- of nadat u de baan op gaat kunt u in het clubhuis wat drinken of dineren. Een horecateam staat iedere dag van 8.30 uur tot minimaal 1 uur na zonsondergang voor u klaar. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras met uitzicht op de holes 1 en 10 en op de green van hole 18.

Golfen in Noord-Holland

Alle spelers, ongeacht leeftijd of de mate van spelbekwaamheid zijn welkom op Golfclub Dirkshorn, zolang de regels van de golfetiquette met respect worden gevolgd. Ook greenfee-spelers zijn van harte welkom. Golfclub Dirkshorn ligt tussen de polders van Alkmaar en Schagen langs de N245.

Vond je dit interessant? Ontdek meer