Fietsvakantie in Nederland | fietsen langs de mooiste steden en landschappen - Holland.com
Foto: © Mabel Amber

Fietsvakanties

Ontdek op de fiets het prachtige landschap, de historische steden en de Nederlandse bezienswaardigheden zoals de windmolens en de tulpenvelden. Start in Amsterdam of een andere Nederlandse stad en rij door de indrukwekkende polders of langs de kust. Zo beleeft u op een unieke manier de schoonheid van Nederland. We hebben vele afwisselende fietstochten door Nederland in ons aanbod die u ook hier direct kunt boeken.

Onze tips

Traditioneel

Parels van Holland

De mooiste steden van de Randstad ontdekken op de fiets; dat is de fietsvakantie Parels van Holland.

Traditioneel

Hollandse Hoogtepunten

Ontdek de historische steden en mooie natuur tijdens de Hollandse hoogtepunten-tour.

Traditioneel

Fietsen en varen langs bloemenvelden

Fiets en vaar langs bloemenvelden met Boat Bike Tours. Ontdek de Keukenhof, bollenvelden en bloemenmarkten, terwijl u logeert op een comfortabel schip.

Een fietsvakantie door Nederland

Het meest kenmerkende vervoermiddel van Nederland is de fiets. U kunt Nederland dan ook het beste op de fiets ontdekken. Fiets langs de Nederlandse kust of maak een rondje om het IJsselmeer. Daar kunt u het fietsen ook combineren met een zeiltocht. Ook de Nederlandse Bezienswaardigheden, zoals de windmolens en de tulpen, laten zich uitstekend ontdekken met de fiets.

Zorgeloos met de fiets door Nederland

Bij de door ons aangeboden fietsvakanties hoeft u zich nergens zorgen om te maken. U kunt uw eigen fiets meebrengen of ter plekke een gewone of elektrische fiets huren. En dan begint het: Uw reis zal leiden langs de kust of door het polderlandschap, op weg naar interessante Nederlandse Hanzesteden of idyllische vissersdorpen. De overnachting, het ontbijt en de routebeschrijving zijn al voor u geregeld. Bij enkele reizen, zoals de Tulpentour, is zelfs een diner op een schip in de reis inbegrepen.

Gecombineerde fietsvakanties

In ons grote aanbod van fietsvakanties door Nederland vindt u ook veel vakanties, waar u een combinaties kunt maken zoals bijvoorbeeld fietsen en zeilen of fietsen en varen. Zo is iedere dag anders en kunt u Nederland zowel op het land als op het water ontdekken.

Onze partners

Actief

Boat Bike Tours

Bekijk hier het aanbod aan unieke fiets-vaarvakanties van Boat Bike Tours.

Lees meer
Actief

Dutch Bike Tours

Ontdek Nederland op z'n mooist en kies uw favoriete fietsvakantie in Nederland.

Lees meer