Foto: Crossing Border, The Hague © pieter kers
Evenement

Crossing Border Den Haag

28 okt - 3 nov, Den Haag

21 van 28 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Crossing Border is het festival waar de combinatie literatuur, muziek, film en beeldende kunst centraal staat. Enkele dagen lang heersen schrijvers, dichters, filmmakers en artiesten over het centrum van Den Haag. Crossing Border Den Haag is een van Europa’s grootste internationale literatuur- en muziekfestivals.

  • Al 25 jaar een gevestigd festival voor muziek, literatuur, film en beeldende kunst.
  • Meer dan honderd nieuwe en erkende artiesten.
  • Een unieke combinatie van muziek en literatuur.

Literatuur en muziek

Sinds de eerste editie wordt gezocht naar een unieke combinatie van gesproken woord met muziek, film en beeldende kunst. Naast grote namen uit de internationale literatuur- en muziekwereld is er ook ruimte voor onbekende artiesten. Een van de doelen van Crossing Border is om nieuwe ontwikkelingen binnen de literatuur en muziek en hun relatie met andere kunstvormen voor het voetlicht te brengen.

Uw eigen programma

Crossing Border belooft opnieuw een groot aantal shows die het publiek zullen raken, verleiden, sussen, provoceren en betoveren. Het festival speelt zich op meerdere podia tegelijk af, dus u kunt uw eigen programma samenstellen.

Overnachten in Den Haag

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Den Haag vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.