De Rollende Keukens - Holland.com
Evenement

De Rollende Keukens

27 mei 2020 - 31 mei 2020, Amsterdam

Adres:
Polonceaukade 27
1014DA Amsterdam

Een lang weekend genieten van heerlijk eten, muziek en film; ontdek de Rollende Keukens en geniet van het meest excentrieke openluchtrestaurant van Nederland.

  • Tientallen omgebouwde voertuigen serveren de lekkerste culinaire hapjes en drankjes.
  • Geniet van heerlijk eten, live muziek en mooie films.
  • Een groots openluchtrestaurant in het Westerpark.

Van verse oesters met champagne tot prima pizza en van gezonde smoothies tot versgemaakte soepjes. Tijdens het Weekend van de Rollende Keukens verzamelen tientallen mobiele keukens zich op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam om samen het gezelligste openluchtrestaurant van Amsterdam te vormen.

Eten, muziek en film

Omgebouwde campers, brommertjes, dubbeldekkers en fraaie oldtimers… allemaal zijn het ‘Rollende Keukens’ en overal eet en drinkt u de meest bijzondere lekkernijen. Naast lekker eten is er ook volop muziek van verschillende artiesten en worden er regelmatig films vertoond. Het terrein van de Westergasfabriek is lopend te bereiken vanaf het Centraal Station.

Overnachten in Amsterdam

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Amsterdam vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Zoek naar andere soortgelijke dingen: