Kunstmaand Ameland - Holland.com
Evenement

Kunstmaand Ameland

1 nov 2020 - 30 nov 2020, Hollum

Bezoek in november Ameland en geniet u niet alleen van de mooiste natuur, maar ook van de mooiste cultuur. Zo'n 70 kunstenaars uit verschillende landen exposeren hun werk, verspreid over het hele eiland. En dat werk varieert van schilderkunst tot fotografie tot beeldhouwwerk tot glaskunst tot keramiek... en ga zo maar door.

  • Een maand vol kunst te zien op Ameland.
  • Geniet van het uitzicht tijdens een fietstocht.
  • Meer dan 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland exposeren over het hele eiland.

Kunst op de fiets

Met meer dan 90 kilometer fietspad is Ameland bovendien het ideale eiland om te fietsen. Dus dat betekent dat u die natuur en cultuur mooi kunt combineren. U fietst over schelpenpaadjes, langs het strand en door de duinen; en onderweg kunt u op meer dan 30 locaties kunst bewonderen. En, u hoeft niets te missen want er is een speciale gids met daarin alle informatie over wie waar exposeert.

Podiumkunsten

Naast de vele vormen van beeldende kunst, mag u ook zeker de vele podiumkunsten niet missen. Van mooie theaterstukken tot schitterende concerten... zorg dat u erbij bent. Mocht u zelf zin krijgen om wat kunstzinnigs te doen, dan zijn er allerlei workshops, gegeven door dezelfde kunstenaars die exposeren op het eiland. Bovendien: de entree van alle exposities is gratis!

Overnachten op Ameland

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? Op Ameland vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Zoek naar andere soortgelijke dingen: