Evenement

Marathon van Rotterdam

4 apr - 5 apr, Rotterdam

11 van 12 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Bezoek de NN Marathon in Rotterdam als hardloper of als toeschouwer en geniet van de topatleten en gezelligheid, of verbeter zelf uw record op dit snelle parcours.

  • Loop net als 20.000 sportievelingen mee met het grootste hardloopevenement van Nederland.
  • Bekijk de uitzonderlijk snelle tijden van een aantal van de beste hardlopers ter wereld.
  • Geniet met 900.000 andere toeschouwers van gezelligheid, muziek en lekker eten langs het parcours.

Grootste hardloopevenement in Nederland

De Marathon in Rotterdam is zonder twijfel het grootste hardloopevenement van Nederland. Ieder jaar melden meer dan 20.000 hardlopers zich aan de start van dit sportieve evenement. Onder hen zijn een aantal van de beste hardlopers ter wereld.

Wereldrecords in Rotterdam

Breek uw persoonlijke record in Rotterdam! Het parcours van de marathon heeft hardlopers altijd erg geholpen. Er werden drie wereldrecords gelopen in de marathon van Rotterdam: twee door een man en één door een vrouw. De marathon van Rotterdam biedt ieder jaar weer een hardloopvriendelijk parcours dat voldoet aan internationale normen.

Een feest voor hardlopers en toeschouwers

Of u nu een van de 20.000 hardlopers of een van de 900.000 toeschouwers wilt zijn, u zult de marathon van Rotterdam ervaren als een groot feest. Schrijf u in voor de marathon, krijg het laatste nieuws, bekijk het parcours en lees meer historische feitjes op de Marathon Rotterdam site.

Overnacht in Rotterdam

Combineer de Marathon van Rotterdam met een lang weekend in deze moderne stad. Rotterdam is veelzijdig: een stoere havenstad met trendy uitgaansgelegenheden en chique winkelcentra. Maar bovenal is het de architectuurstad van Nederland. Dit ziet u terug in winkelstraten, vele musea en attracties in en rond het centrum. Rotterdam heeft een ruim aanbod van hotels die dit moderne karakter van de stad vertegenwoordigen.   

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.