Parkpop Den Haag - Holland.com
Evenement

Parkpop Den Haag

28 jun 2020, Den Haag

Elk jaar, in het laatste weekend van juni, wordt in Den Haag het gratis muziekfestival Parkpop georganiseerd. Sinds de eerste editie in 1981 is het evenement steeds populairder geworden en komen steeds grotere namen op het festival af.

  • Het grootste gratis popfestival van Nederland.
  • Meer dan 30 nationale en internationale top acts.
  • De trots van Den Haag!

Road to Parkpop

In het Zuiderpark komen tienduizenden bezoekers samen voor dit mooie festijn. Naast de vele grote namen is er ook altijd plek voor een aanstormende talentvolle band die tijdens de 'Road to Parkpop' contest zijn plek op het grote podium heeft verdiend.

Ontspannen sfeer

Bent u in de buurt van Den Haag rond die laatste zondag in juni, dan moet u beslist even komen kijken. Lekker met een drankje, zittend in het gras, luisteren naar de vele mooie bands uit binnen- en buitenland en genieten van de ontspannen sfeer.

Overnacht in Den Haag

Combineer Parkpop met een lang weekend in deze stad. Met vele monumenten en historische buurten heeft de stad een authentiek karakter. Den Haag staat bekend als ‘koninklijke stad aan zee’ en wordt ook de residentiestad genoemd, omdat de regering in deze stad gevestigd is. Hiermee heeft Den Haag een uniek karakter. Den Haag biedt u een ruim gevarieerd logeeraanbod van sfeervolle stadshotels tot hotels dichtbij het strand. 

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Zoek naar andere soortgelijke dingen: