Evenement

Theaterfestival Boulevard

6 aug - 16 aug, 's-Hertogenbosch

3 van 3 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Een tiendaagse ontdekkingsreis door de podiumkunsten, vol fantasievolle avonturen en zomerse verwondering. Het spannende en inspirerende theaterfestival in de stad 's-Hertogenbosch.

  • Boulevard is voor de leek en de liefhebber.
  • Theater, dans, muziek(theater) en kunstvormen die niet in een hokje passen.
  • Hét zomerfestival van Den Bosch.

De stad 's-Hertogenbosch als podium

Theaterfestival Boulevard presenteert: Anderhalve week bontgekleurde diepgang en zomers vermaak. Op onalledaagse locaties in en om de stad en op het bruisende festivalplein aan de voet van de St. Jan. Gevarieerd en gastvrij, uitdagend en ontwapenend serveert Theaterfestival Boulevard een bont palet met voorstellingen, workshops, installaties, concerten en kinderactiviteiten. Die stuk voor stuk bewijzen dat de verbeelding geen grenzen kent - als je er maar voor openstaat.

Informatieterras Theater aan de Parade

Op het Informatieterras - pal voor de kassa's van Theater aan de Parade – vindt u álle wetenswaardigheden van álle activiteiten tijdens het festival. Of het nu gaat om de laatste dagkrant of de aanvangstijd van een kindervoorstelling, de naam van die ene regisseur of een tip voor morgenavond: op het Informatieterras is het voorhanden.

Overnachten in Den Bosch

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Den Bosch vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.