Foto: © Right Said Frodo
Evenement

TT Assen

28 jun, Assen

30 van 45 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Bezoek de TT Assen in de provincie Drenthe en geniet van dit jaarlijkse motorspektakel op het Grand Prix Circuit. De TT Assen is pure spanning en sensatie voor elke motosportliefhebber!

  • Bekijk met ruim 100.000 liefhebbers de motorsport-wedstrijden in vele klassementen.
  • Geniet van het spectaculaire circuit dat geldt als een van de beste ter wereld.
  • Koop tijdig uw ticket en bemachtig één van 56.000 zitplaatsen.

Races in vele klassementen

De TT van Assen is de dag waar duizenden motorfans naar uitkijken. Een dag vol wedstrijden in alle klassementen die gereden worden op het aantrekkelijke Grand Prix circuit. Ruim 100.000 bezoekers genieten van de spanning en de unieke sfeer van de TT van Assen, die van oudsher georganiseerd wordt op de laatste zaterdag van juni.

Het TT Circuit Assen

Het circuit van de TT van Assen staat zowel bij racers als bij bezoekers bekend als één van de beste ter wereld. Er zijn zitplaatsen voor 56.000 bezoekers en een aantal grote schermen zorgen ervoor dat iedereen het verloop van de wedstrijd goed kan volgen. De zwevende Geert Timmer-tribune, waarbij de veiligheidszone zich uitstrekt tot onder de tribune, is uniek in de wereld.

De droom van iedere motorfan

De TT van Assen betekent voor motorfans wat Monaco betekent voor Formule 1 fans en Wimbledon voor tennisfanaten. Als u fan bent van motoren wilt u de unieke sfeer, lage entreekosten en meer dan 8 uur spanning en sensatie van de TT van Assen niet missen.

Overnachten in Assen

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Assen vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.