Magisch Maasticht
© Eighty8things via Maastricht Marketing

Kerstmis in Nederland

Rondom kerst is een prachtige periode om Nederland te bezoeken. Nederland laat zich van zijn sfeervolste kant zien. In bijna elke stad is er wel een kerstmarkt te vinden, maar de beste kerstmarkten van Nederland zijn de kerstmarkten van Maastricht, Dordrecht en Den Haag.

Kerstinkopen doen in Nederland

Bezoek een van de vele kerstmarkten in Nederland en geniet van de kerstsfeer.

Sfeervolle straten, kerstmarkten en de mooiste warenhuizen; dat is kerstshoppen in Nederland.

Kerst met kinderen

Geniet met uw kinderen van de leukste speciale winterattracties.

Do like the Dutch en ontdek de tofste schaatsbanen van Nederland.

De kerstperiode in Nederland

De decembermaand in Nederland is een zeer sfeervolle periode. Zodra Sinterklaas is vertrokken, worden de straten en winkels versierd met lichtjes en kerstbomen. In aanloop naar de feestdagen klinken kerstliedjes in winkelcentra en restaurants. Kerstmarkten en schaatsbanen verrijzen op pleinen in de stad. Als het weer meewerkt, zou er zomaar ook sneeuw kunnen vallen…

Christmas in Oud Kampen

Kom je voor een van de kerstmarkten, het Dickens Festijn in Deventer, Kerst in Oud Kampen, of ga je dit keer naar Leiden of Valkenburg?

Magic Maastricht, view on ferris wheel

Wellicht de sfeervolle evenementen op een van de kastelen die Nederland rijk is? De kerstinkopen kan je in een van de sfeervolle steden doen. Kerst in Hanzesteden is erg bijzonder vanwege de authentieke uitstraling en echte oud-Hollandse sfeer. Lichtjes kan je bewonderen tijdens Gouda bij Kaarslicht, Glow Eindhoven of het Amsterdam Light Festival.

Kortom, genoeg reden om Nederland te bezoeken in december.

Kerstvakantie

Vier kerst of Oud & Nieuw in Nederland. Diverse accommodaties bieden winterse activiteiten. Hoe fijn is het niet om na een heerlijke dag buiten ‘thuis’ te komen en te genieten van alles wat de omgeving je te bieden heeft. Even weg in Nederland.

Categorie: Evenement

Oud & Nieuw in Nederland

31 dec. 2023 tot en met 1 jan. 2024 Heel Nederland

Champagne, oliebollen en veel vuurwerk; dat is oud & nieuw in Nederland.

Lees meer

4x winters genieten aan de prachtige stranden.

Ontdek de Nederlandse kust