Thermen La Mer Almere - Ontspan bij het wellnesscenter - Holland.com
Almere Wellness

Thermen La Mer

Adres:
Scoutingpad 3
1351GN Almere
Bekijk de website

In de buurt van Almere, een half uurtje van Amsterdam, ligt Thermen La Mer aangenaam verscholen in de mooie, bosrijke omgeving van het Vogelbos. U kunt er uitgebreid genieten van verschillende sauna-technieken en, voor de ultieme ontspanning, kiezen voor een luxueuze massage.

Sana Per Aquam

Spa staat voor Sana per aquam, ofwel: gezondheid door water. En dat beleeft u in Thermen La Mer met al uw zintuigen. U ontdekt de gezonde werking van water, warmte, geur en kleur. Zo kunt u deelnemen aan een 'opgietingsritueel' waarbij de hete stoom die vrijkomt door de saunameester wordt verspreid met een handoek. Aan het water worden aromatische oliën toegevoegd met de geur van eucalyptus, lemongrass of berken.

Bijzondere technieken

Bij Thermen La Mer vindt u bijzondere saunatechnieken zoals de Finse Kelo Sauna en de Meditatie Kelo Sauna. Ze zijn gebouwd van 100 jaar oude vurenhouten boomstammen uit Finland en hebben een stoere uitstraling. Kiest u voor een Desert Stone Treatment, dan worden manuele en Ayurvedische technieken gecombineerd met een hotstone massage.

Overnachten in Almere

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Almere vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Wellness

Wellness in Nederland

Combineer uw bezoek aan Nederland met een dagje wellness.

Vond je dit interessant? Ontdek meer