© Thermen La Mer Day Spa Almere
Categorie:Flevoland

Thermen La Mer

In de buurt van Almere, een half uurtje van Amsterdam, ligt Thermen La Mer aangenaam verscholen in de mooie, bosrijke omgeving van het Vogelbos. U kunt er uitgebreid genieten van verschillende sauna-technieken en, voor de ultieme ontspanning, kiezen voor een luxueuze massage.
Adres:
Scoutingpad 3
1351GN Almere
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

I

Sana Per Aquam

Spa staat voor Sana per aquam, ofwel: gezondheid door water. En dat beleeft u in Thermen La Mer met al uw zintuigen. U ontdekt de gezonde werking van water, warmte, geur en kleur. Zo kunt u deelnemen aan een 'opgietingsritueel' waarbij de hete stoom die vrijkomt door de saunameester wordt verspreid met een handoek. Aan het water worden aromatische oliën toegevoegd met de geur van eucalyptus, lemongrass of berken.

Bijzondere technieken

Bij Thermen La Mer vindt u bijzondere saunatechnieken zoals de Finse Kelo Sauna en de Meditatie Kelo Sauna. Ze zijn gebouwd van 100 jaar oude vurenhouten boomstammen uit Finland en hebben een stoere uitstraling. Kiest u voor een Desert Stone Treatment, dan worden manuele en Ayurvedische technieken gecombineerd met een hotstone massage.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Wellness in Nederland

Nederland heeft talloze mooie wellness-centra verspreid door het hele land. Zo weet u zeker dat u uitgerust en opgefrist weer thuis komt.

Lees meer