De Herkenbosche

226 keer bekeken

1 van 1 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Limburg telt vele mooie golfbanen en BurgGolf Herkenbosch is daar één van. BurgGolf Herkenbosch, nabij de Duitse grens, is een echte bosbaan en telt 18-holes. De golfbaan loopt naadloos over in het natuurreservaat de “Meinweg”. Golfen in Limburg is vooral bijzonder doordat u speelt op de natuurlijke hoogteverschillen van het Limburgse landschap. De banen van BurgGolf Herkenbosch hebben door deze hoogteverschillen en het dichte bos een bijzonder en on-Nederlands karakter.

Golfen in de natuur

Bezoekers, golfers en gasten zijn van harte welkom op BurgGolf Herkenbosch, waar golf en natuur samengaan. Een van de bijzonderheden van deze baan zijn de holes die gesitueerd zijn op de stuifduinen. Andere kenmerken zijn de bomen in de rough, die dicht op elkaar staan en het zicht op andere holes benemen. U waant zich volkomen alleen. In het voorjaar geven rododendrons en narcissen kleur aan BurgGolf Herkenbosch. Tot slot speelt u door de hoogteverschillen de ene keer naar een hoger gelegen hole en de andere keer naar beneden.

Golfen in Limburg

BurgGolf Herkenbosch staat niet alleen bekend om golfen. Ook restaurant St. Andrews is in de wijde omgeving bekend om zijn goede kaart. U kunt de dag hier beginnen met een kopje koffie of thee en een traditionele Limburgse vlaai en de dag afsluiten met een borrel en diner in het restaurant of op het terras.  In de zomer is het heerlijk toeven op het zonovergoten terras, waar u zich als een God in Frankrijk waant. U heeft hier een fraai uitzicht op meerdere holes, waaronder de 18e.

Ontdek meer in de omgeving
De Herkenbosche
Adres: 
Stationsweg 100
6075CD Herkenbosch
Bekijk de website
Bekijk de website