Foto: © Andre Weima Fotografie via Drentse Fiets4Daagse
Categorie:Evenementen

Drentse Fiets4Daagse

19 juli 2022 - 22 juli 2022, Assen

Zin in vier dagen fietsen langs mooie routes en genieten van gastvrije ontvangsten en activiteiten onderweg? Dan is de Drentse Fiets 4Daagse, het gezelligste fietsevenement van Nederland, nét iets voor u! Drenthe is door fietsers uitgeroepen tot de beste provincie om te fietsen en te genieten van de natuur. Kortom, spring op de fiets en ontdek Drenthe tijdens de Drentse Fiets 4Daagse.

  • Het grootste fietsevenement van Nederland.
  • Diverse startlocaties en bijzondere routes.
  • Fietsroutes van 30 tot 100 kilometer.

Ontdek Drenthe op de fiets

Vier dagen lang ontdekt u wat Drenthe u allemaal voor moois te bieden heeft: bossen, heidevelden, zandverstuivingen, schaapskuddes, prehistorische hunebedden, prachtige brinkdorpen met terrasjes en leuke winkeltjes, (dag)attracties en bezienswaardigheden. Plaatselijke verenigingen organiseren voor de deelnemers van de Fiets 4Daagse verrassende optredens langs de fietsroutes.

Verschillende routes en afstanden

De routes variërend van 30, 40 tot 100 km per dag vertrekken vanaf vaste startlocaties in Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Diever. Vier dagen op pad vanuit één uitvalsbasis èn elke dag een andere route fietsen! Een ideale manier om de omgeving van een startplaats te verkennen en contacten te leggen met medefietsers. Onderweg is er natuurlijk volop gelegenheid om van alles te ondernemen en te bekijken. Eén dagje meefietsen? Schrijft u zich dan in als dagdeelnemer aan de start, in de startplaats en de route van uw keuze.

Startplaatsen van de Drentse Fiets4Daagse zijn Assen, Meppel, Diever, Emmen, Dalen, Norg, Hoogersmilde en Westerbork.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,