Foto: © Visserijdagen Harlingen
Categorie:Evenementen

Harlinger Visserijdagen

31 aug. 2022 - 3 sep. 2022, Harlingen

De Friese havenstad Harlingen staat deze dagen in het teken van de Visserijdagen. U wordt vier dagen lang getrakteerd op muziek, zang, dans, folklore, kunst, gastronomie, markten, kermis, cultuur en sportieve activiteiten. En dat in een decor van ruim zeshonderd monumenten en een moderne visserij- en handelshaven.

  • Uitgeroepen tot beste regio-evenement van Nederland.
  • Vier dagen lang muziek, dans, gastronomie en folklore.
  • Geniet van de overheerlijke visgerechten op de open dag.
Adres:
Nieuwe Vissershaven 25
8861NX Harlingen
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Visserijdagen

De Harlinger Visserijdagen zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste publiekstrekkers in de regio. Het feest heeft niet alleen een enorme aantrekkingskracht op bezoekers uit Harlingen maar trekt ook toeristen uit de wijde omgeving.

Vier dagen feest

Veel bezoekers komen vanuit het buitenland naar de havenstad om de Visserijdagen mee te maken. Muziek, dans, sportieve evenementen, kunst en veel meer staan tijdens de Visserijdagen centraal. Elk jaar weet de organisatie weer een veelzijdig programma samen te stellen.

Op de open dag van de visserij kunt u zich tegoed doen aan alle heerlijkheden die de zee en de meren ons te bieden hebben.

Voeg daar een decor van vele monumentale panden aan toe en u krijgt een extra bijzondere ambiance. Kom ook sfeer proeven!

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Categorie: Ontdekken

Evenementen in Nederland

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,