Harlinger Visserijdagen - Vis, boten en monumenten - Holland.com
Foto: © Visserijdagen Harlingen
Evenementen

Harlinger Visserijdagen

25 aug. 2021 - 28 aug. 2021, Harlingen

De Friese havenstad Harlingen staat deze dagen in het teken van de Visserijdagen. U wordt vier dagen lang getrakteerd op muziek, zang, dans, folklore, kunst, gastronomie, markten, kermis, cultuur en sportieve activiteiten. En dat in een decor van ruim zeshonderd monumenten en een moderne visserij- en handelshaven.

  • Uitgeroepen tot beste regio-evenement van Nederland.
  • Vier dagen lang muziek, dans, gastronomie en folklore.
  • Geniet van de overheerlijke visgerechten op de open dag.

Visserijdagen

De Harlinger Visserijdagen zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste publiekstrekkers in de regio. Het feest heeft niet alleen een enorme aantrekkingskracht op bezoekers uit Harlingen maar trekt ook toeristen uit de wijde omgeving.

Vier dagen feest

Veel bezoekers komen vanuit het buitenland naar de havenstad om de Visserijdagen mee te maken. Muziek, dans, sportieve evenementen, kunst en veel meer staan tijdens de Visserijdagen centraal. Elk jaar weet de organisatie weer een veelzijdig programma samen te stellen.

Op de open dag van de visserij kunt u zich tegoed doen aan alle heerlijkheden die de zee en de meren ons te bieden hebben.

Voeg daar een decor van vele monumentale panden aan toe en u krijgt een extra bijzondere ambiance. Kom ook sfeer proeven!

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Vond je dit interessant? Ontdek meer