ShoppingNight Den Haag – Aanbiedingen, activiteiten en feest in de Haagse binnenstad - Holland.com
Evenementen

ShoppingNight Den Haag

26 juni 2020, Den Haag

Shop ‘till you drop tijdens de ShoppingNight in Den Haag, het grootste winkelevenement van Nederland. De Haagse binnenstad staat op zijn kop met muzikale optredens, straattheater, modeshows en natuurlijk heel veel aanbiedingen.

  • Niet te missen voor shopliefhebbers.
  • Profiteer van speciale acties van winkels in de Haagse binnenstad.
  • Behalve shoppen is er tijdens de Den Haag ShoppingNight genoeg te doen!

Aanbiedingen en activiteiten

Tijdens de ShoppingNight kunt u nóg langer doorwinkelen, de winkels zijn zelfs tot middernacht geopend. De winkeliers van de binnenstad van Den Haag hebben speciale acties en organiseren inspirerende workshops. In een aantal winkels wordt u bovendien welkom geheten met een hapje en een drankje. Ook gebeurt er door de hele binnenstad van alles, van straattheater tot muziekoptredens.

Uit eten in Den Haag

Maak uw avondje shoppen compleet door een hapje te eten bij één van de vele gezellige én goede restaurants in Den Haag. Wij hebben onze favorieten voor u op een rijtje gezet.

Tip van de redactie

Den Haag ShoppingNight gemist? Ook de rest van het jaar kunnen shopaholics hun hart ophalen in Den Haag. Van haute couture en winkelketens tot vintage en van de chique overdekte Haagsche Passage tot gezellige winkelstraatjes vol boetiekjes, ontdek wat Den Haag een fantastische stad maakt om te shoppen.

Overnachten in Den Haag

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Den Haag vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Vond je dit interessant? Ontdek meer