Evenementen

ShoppingNight Den Haag

Den Haag

Shop ‘till you drop tijdens de ShoppingNight in Den Haag, het grootste winkelevenement van Nederland. De Haagse binnenstad staat op zijn kop met muzikale optredens, straattheater, modeshows en natuurlijk heel veel aanbiedingen.

  • Niet te missen voor shopliefhebbers.
  • Profiteer van speciale acties van winkels in de Haagse binnenstad.
  • Behalve shoppen is er tijdens de Den Haag ShoppingNight genoeg te doen!

Aanbiedingen en activiteiten

Tijdens de ShoppingNight kunt u nóg langer doorwinkelen, de winkels zijn zelfs tot middernacht geopend. De winkeliers van de binnenstad van Den Haag hebben speciale acties en organiseren inspirerende workshops. In een aantal winkels wordt u bovendien welkom geheten met een hapje en een drankje. Ook gebeurt er door de hele binnenstad van alles, van straattheater tot muziekoptredens.

Uit eten in Den Haag

Maak uw avondje shoppen compleet door een hapje te eten bij één van de vele gezellige én goede restaurants in Den Haag. Wij hebben onze favorieten voor u op een rijtje gezet.

Tip van de redactie

Den Haag ShoppingNight gemist? Ook de rest van het jaar kunnen shopaholics hun hart ophalen in Den Haag. Van haute couture en winkelketens tot vintage en van de chique overdekte Haagsche Passage tot gezellige winkelstraatjes vol boetiekjes, ontdek wat Den Haag een fantastische stad maakt om te shoppen.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Shoppen in Nederland

Ontdek de leukste winkels in de grote steden van Nederland.

Lees meer

Aankomende evenementen

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,