Uit-je Tent Festival - Holland.com
Uit-je tent Festival
Uit-je tent Festival
Foto: © StEP Noordoostpolder
Evenementen

Uit-je Tent Festival

12 juni 2020 - 14 juni 2020 Geannuleerd, Bant

Adres:
Hopweg 21
8314PX Bant
Bekijk de website

Bijzonder kamperen, goedkoop kamperen en wild kamperen in Nederland is mogelijk tijdens het Uit-je Tent festival. De organisatie van Uit-je Tent werkt samen met lokale partners, campings, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer, zodat u op de meest bijzondere, goedkope en wildste locaties in de Noordoostpolder kunt kamperen.

  • Overnacht op een van de meest veilige en schone stukjes van Nederland.
  • Unieke eenmalige kampeerterreinen.
  • Food, Cultuur, Creatie en Natuur komen samen tijdens dit festival.

Kamperen en beleven

Uit-je Tent lokt bezoekers letterlijk uit de tent om de Noordoostpolder te beleven op het gebied van kunst, cultuur, theater, muziek, dans, natuur, open tuinen, sport & spel, boerderijbezoek en een smakelijk preuvenement. U kunt natuurlijk ook genieten van de rust door te wandelen of fietsen langs polderslootjes, akkers, dijken en bos. Het kamperen zelf kost slechts een paar euro.

Bijzonder kamperen in Nederland

Uit-je Tent wil iedereen de kans bieden een weekend door te brengen in de Noordoostpolder. U kiest de slaapplaats die bij u past uit een lijst van bestaande en éénmalige, unieke kampeerterreinen die speciaal voor dit weekend worden opgebouwd. Denk bijvoorbeeld aan het werelderfgoed Schokland, midden in de natuur, in een wijngaard of bamboebos of samen met uw paard of boot.

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Vond je dit interessant? Ontdek meer