Thermen Bussloo - Holland.com
Foto: © Thermen Bussloo
Wellness

Thermen Bussloo

Prachtige natuur en uitgebreide wellness-centra vindt u in heel Nederland. Zo ook in het Gelderse Voorst, in een prachtige, bosrijke omgeving. Want hier kunt u een meer dan ontspannen bezoekje brengen aan Thermen Bussloo, een schitterend centrum met een uniek, ietwat spiritueel randje.
Adres:
Bloemenksweg 38
7383RN Bussloo
Bekijk de website

Faciliteiten

Bij Thermen Bussloo vindt u onder meer een Oosters badhuis, een rozensauna, een infrarood sauna, een panoramasauna, Finse sauna en een caldarium. Daarnaast is er ook een kleurentherapie-sauna, de Kelo aardesauna en een Vier elementensauna. Kortom, genoeg variatie voor één of meerdere dagen pure ontspanning.

Kailash ritueel

Verborgen in de aarden wal in de tuin van Thermen Bussloo bevindt zich de Himalya zoutkristalgrot. Hier kunt u zich laten meevoeren met een uniek ritueel, de Kailash, naar een spirituele omgeving van kleuren, klanken en geuren. Bovendien worden er meerdere keren per jaar speciale ligklankconcerten georganiseerd. Hierbij ligt u ontspannen op een matras en hoort u etnische klanken uit alle windstreken. Een bijzondere ervaring...

Vond je dit interessant? Ontdek meer