Waarom gaan?

Welkom in de designhoofdstad van Nederland! Eindhoven bruist van de creativiteit, unieke hotspots en innovatie. Het is de stad met ongekende events die design en technologie samenbrengen, maar ook een stad waar u fantastisch kunt winkelen en eten. Die combinatie van een moderne metropool en Brabantse gezelligheid maakt Eindhoven één van de spannendste steden van Nederland. Wij hebben het beste van wat Eindhoven te bieden heeft voor u op een rijtje gezet. Duik de stad in en ontdek het zelf!

Zien & doen

Eten & drinken

In de creatieve stad Eindhoven gaat modern design en high tech heel goed samen met de Brabantse gezelligheid. Gaat u voor een experimentele Spaanse keuken en een uitgebreide wijnkaart? Of proeft u graag Brabantse sfeer én gerechten bekroond met een Michelinster in een traditionele hoeve? Ontdek het zelf!

Eten & drinken

5x restaurants in Eindhoven

Ontdek designstad Eindhoven met heerlijke restaurants.

Eten & drinken

De streekproducten van Noord-Brabant

Van asperges, aardbeien, ansjovis, appels tot zelfs kaviaar.

Eten & drinken

9x Michelin restaurants in Noord-Brabant

Ontdek de Michelin sterrenrestaurants van Noord-Brabant.

Overnachten

Shoppen in Eindhoven

Eindhoven is een heerlijke winkelstad met een groot gevarieerd aanbod.

Lees meer

Vervoer in Eindhoven

Met het openbaar vervoer
Eindhoven heeft een internationale luchthaven. De stad is goed bereikbaar per trein en bus. Voor fietsers is innovatieve infrastructuur aangelegd.

Met de auto
Er zijn meerdere parkeerterreinen en parkeergarages. Deze zijn allemaal betaald. Parkeer gratis op de P+R Eindhoven Zuid en reis verder met de bus.

Vervoer in Nederland

In Nederland zijn de afstanden gemakkelijk te overbruggen, elke plaats is binnen drie uur te bereiken. Met de trein, bus en tram kunt u op bijna elke plek komen. U kunt ook per fiets Nederland ontdekken. Met meer dan 32.000 kilometer fietspad is het een echt fietsland met vele mooie fietsroutes.

Andere plaatsen die u misschien leuk vindt