Wellness Zuiderduin Zenmoodz - Holland.com
Foto: © Shutterstock
Noord-Holland

Wellness Zuiderduin Zenmoodz

Adres:
Zeeweg 52
1931VL Egmond aan Zee
Bekijk de website

Schitterend gelegen in Egmond aan Zee, bevindt zich Hotel Zuiderduin. Met een geheel gerenoveerde wellness en beauty-omgeving bieden ze daar een uitgebreid assortiment behandelingen én alle wellness-faciliteiten voor een fijne dag onstpanning. En vindt u een dag niet genoeg, dan kunt u heerlijk overnachten in Hotel Zuiderduin en nog een keertje gaan.

Sauna's en massages

In ons wellness-centre Zenmoodz kunt u gebruik maken van allerlei sauna-faciliteiten als infra-roodcabine, Turks stoombad, Finse sauna's, kleuren en aroma-cabines. Ook kunt u kiezen voor tal van lichaamsbehandelingen als hotstone-massage, herbal-pad massage, hydrojet massage of een complete lichaamspakking. Een dag  is haast te kort.

Yoa-air

Tenslotte bieden ze nog een bijzondere behandeling tegen veroudering, namelijk de Yoa-air behandeling. Yoa-air is een revitaliserende zuurstoflijn die collageen herstelt en regeneratie van huidcellen stimuleert. Rimpels en kraaienpootjes kunnen tot 44% vervagen. Kortom, talloze behandelingen in combinatie met de schitterende omgeving zullen u absoluut goed doen. 

Wellness

Wellness in Nederland

Combineer uw bezoek aan Nederland met een dagje wellness.

Vond je dit interessant? Ontdek meer